Yeşilçam Erotik FİLM iZLE | İletişim | Sitemap Bunalım Gece Yaşayan Kadın 1979 Dilber Ay yeşilçam erotik Film İzle - Yeşilçam Erotik Film İzle

Bunalım Gece Yaşayan Kadın 1979 Dilber Ay yeşilçam erotik Film İzle

yeşilçam erotik filmler serisideki tüm filmleri ses ve görüntü restore ederek sizlerle paylaşan tek adres bu yeni filmimizin ismi Bunalım Gece Yaşayan Kadın 1979 yılında vizyona girmiş olup oyuncu kadrosu ise Dilber Ay..Necla,Hakan Özer.Ressam Fikret,Ata Saka..Kemal,Güven Gül..Selma,Güler Özonuk.Dadı, yeşilçam erotik filmlerin kadın oyuncuları arasında efsane olmuş dilber aydan yine bol erotik sahneli süper bir film ile karşınızdayız. Konusu : psikolojik rahatsızlığı olan Çift kişilikli olan Necla (Dilber Ay) gündüzleri kötürüm tekerlıklı sandalyeye bağlı geceleri ise farklı fantezilerin kadını olarak yaşamaktadır geceleri farklı erkeklerle birlikte olan necla ( dilber ay ) en son birlikte olduğu ressam peşine düşer ve onu aramaya başlar bunu öğrenen necla ressamı birlikte olurken yatak odasında öldürür ressamı ve bunları yaparken hiçbişeyin farkında değildir yerli ve türk erotik filminin yönetmeni Naki Yurter ve senorya yazarları : Naki Yurter, Recep Filiz dir iyi seyirler dileriz ..
Share this article :
Tags: , , ,

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Yeşilçam Erotik Film | İletişim | Sitemap
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2021. Yeşilçam Erotik FİLM iZLE - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.